Mevlüt İlgin Ortaokulu

Vizyon: Mevlüt İlgin Ortaokulu olarak hedefimiz güçlü kimliğe sahip bireyler yetiştirirken; bilim, kültür ve sanat ve sporun merkezi, model gösterilen, seçkin bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Mevlüt İlgin Ortaokulu olarak misyonumuz: Atatürk´ün Türk milletine hedef gösterdiği, çağdaş milletler seviyesine ulaşmak için; öğrencilerimizi, öğrenmeyi öğrenen, bilgi üreten, ürettiğini paylaşan, kültürel değerlere önem veren, özgürlükçü, takım çalışmasını özümsemiş, teknolojiyi takip eden birikimli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kömür Isıtmalı (Kalorifer)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol, Futsal, Masa Tenisi, kros ve tenis müsabakalarına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı´na katılım sağlanmıştır.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mevlutilginortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KALİ MAH. DİYARBAKIR CAD. MEVLUT ILGIN ORTAOKULU BLOK NO 106 LİCE / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tam

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım İl merkezinden belediye ve özel halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde - İl Merkezine 90 km mesafede.